Основната дейност на МИМО СТИЛ ЕООД е комплексни решения и комплексно обслужване за обзавеждане на офиси,банки, училища, заведения за обществено хранене, кухни и трапезарии. Нашите мебели са с високо качество, което се стараем да поддържаме постоянно, както и конкурентни цени на пазара. Ние можем да Ви предложим  безплатно проектиране на Вашите мебели - кухни, спални, детски  стаи, офис мебели, хотелско обзавеждане и  всички останали мебели от които се нуждаете във Вашия дом, офис или хотел


Основният принцип, на който се основава компанията е клиентът да получи решението за обзавеждане, което търси с възможно най-малко изразходвано време на клиента и при най-добро съотношение цена/качество.Това направи нашата фирма предпочитан партньор в кратък срок на най-големите български и чуждестранни фирми в страната.


Сътрудничеството ни с утвърдени и перспективни производители от България и водещи западноевропейски фирми ни дава възможност да предоставим на нашите клиенти най-доброто, - конкуретна цена, кратки срокове на доставка и гъвкавост при изпълнение на нестандартни решения на българските производители съчетана с високо технологичните и луксозни решения на западните доставчици.